Abrera crea un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals
Menjar bé, dur uns bons hàbits alimentaris, no s’aconsegueix d’un dia a l’altre, sinó que es va cultivant des de que naixem, amb el recolzament dels professionals que ens envolten, com els tècnics en dietètica i els dietistes-nutricionistes.
@AjAbrera
Menjar bé, dur uns bons hàbits alimentaris, no s’aconsegueix d’un dia a l’altre, sinó que es va cultivant des de que naixem, amb el recolzament dels professionals que ens envolten, com els tècnics en dietètica i els dietistes-nutricionistes. Aquesta alimentació ha de promoure el consum d’aliments de temporada i de proximitat.
Durant aquest mes de juliol, des de l’Espai Salut de l’Ajuntament d’Abrera proporcionen un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals, evitant els ultra processats, per tal de dur una alimentació el més saludable possible.
El petit recull de receptes saludables estan adaptades a l’època de l’any que estem, l’estiu, amb productes naturals i fins i tot potenciant els productes de proximitat o km0. Són receptes senzilles, ràpides d’elaborar, apetitoses, plenes de colors, amb varietat de nutrients molt saludables.
La Salut és cosa de tothom!
Escribe tu comentario