• Usuario

El RCD Espanyol trenca amb el patrocinador del seu estadi a Cornellà per impagament

Stage Front, empresa nord-americana amb àmplia experiència en l'àmbit dels serveis esportius professionals als Estats Units, va iniciar el 2023 un projecte ambiciós d'expansió a Europa.

|

EuropaPress 4624339 rcde stadium estadio rcd espanyol
Estadio del Espanyol en Cornellà/ @EP

 

Mitjançant una nota de prensa el RCD Espanyol ha informat que inicia accions legals contra Stage Front per impagament i incompliment de contracte i finalitza l’acord del naming right de l’estadi.

 

L'empresa nord-americana amb àmplia experiència en l'àmbit dels serveis esportius va establir importants aliances de patrocini amb entitats de renom, incloent -a part del patrocini al RCD Espanyol- un acord com a regional partner de LaLiga als Estats Units i patrocinador oficial de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) per a la temporada 2023-24, entre altres accions.

 

Al març de 2023 l'Espanyol signava un acord amb Stage Front per a la cessió del naming right del RCDE Stadium per a les properes cinc temporades.

 

Tot i els esforços del club per col·laborar amb Stage Front en el creixement del seu projecte, tal com ho fa amb tots els seus patrocinadors des de fa moltes temporades, la manca de compliment de les obligacions contractuals per part de Stage Front ha portat a la decisió de finalitzar l'acord i donar instruccions als seus advocats per iniciar immediatament accions legals davant de la jurisdicció civil amb la interposició d'una demanda civil reclamant el pagament de les factures degudes i els danys i perjudicis causats per la terminació anticipada del contracte per incompliment.

 

El club és coneixedor que Stage Front està retirant la totalitat del personal responsable de l'activació i el seguiment dels contractes que gestionen a Europa, així com també del cessament de les seves activitats amb LALIGA.

 

 

 

 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE